Online lezing De geliefde in beeld

Online lezing ‘De geliefde in beeld’

Op maandag 19 april 2021 om 20:00 uur houdt kunsthistoricus en filosoof Jan Willem Noldus* speciaal voor ons een Zoomlezing met als onderwerp:
De geliefde in beeld
Door wie werden beroemde kunstenaars geïnspireerd?

De lezing is voor alle leeftijden interessant! Stuur deze uitnodiging dus door naar al je vrienden, vriendinnen en familieleden. De opbrengst van deze lezing is bestemd voor ons project Single SuperMom**.

Inschrijven voor deze unieke en inspirerende lezing kan door:
1. Een e-mail te sturen naar: amsterdamamstel@soroptimist.nl waarbij je jezelf en eventuele gasten opgeeft, en
2. 10 euro (of meer) p.p. over te maken op rekeningnummer NL35 INGB 0002 2103 11 ten name van Soroptimistclub Amsterdam Amstel

Je ontvangt voor aanvang van de lezing een link waarmee je kunt deelnemen. Deze link kun je ook doorsturen naar jouw gasten.

De lezing zal ongeveer 45 minuten duren. Aansluitend is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen aan Jan Willem.

* Jan Willem Noldus is kunsthistoricus en filosoof. Na zijn studie was hij werkzaam bij het Rijksprentenkabinet. Vervolgens verbleef hij voor werk en studie in Brussel en Rome. Hij woont inmiddels ruim dertig jaar in Parijs waar hij actief is in het hoger onderwijs.
Daarnaast laat hij Fransen kennis maken met de Nederlandse cultuur in de ruimste zin van het woord.

** Single SuperMom is opgericht in 2008 en biedt ondersteuning aan alleenstaande moeders en hun kinderen door het hele land. Het doel is het versterken van de sociaal economische positie, het
welzijn én het netwerk van alleenstaande moeders. (voor meer informatie zie: www.singlesupermom.nl).Delen op social-media: