Online Lockdown Zondagmiddagconcert

Online Lockdown Zondagmiddagconcert

Soroptimist Club Rotterdam-Schieland organiseert in samenwerking met pianiste Daria van den Bercken op zondag 28 februari 2021 een online concert. We nodigen graag iedereen uit om mee te genieten van dit concert.

T.b.v. Asian Foundation

Daria van den Bercken speelt vanuit haar studio midden in het bos! Al eeuwenlang halen componisten inspiratie uit de natuur voor hun stukken. Daria vertelt erover en laat bijpassende muziek horen vanaf haar vleugel. Zoom in in haar studio en luister naar muziek gerelateerd aan de natuur, van onder andere de grote componisten Liszt, Rachmaninov, Debussy en Couperin.

Ook vragen stellen via de chat is mogelijk. Moderator van dit concert is Iris Vastenouw. Duur in totaal: 45 minuten. www.dariavandenbercken.com

Onze opbrengst van het concert zal ten goede komen aan Asian Foundation dat structureel hulp biedt aan kansarme kinderen in Mongolië in de vorm van passend onderwijs, medische zorg, goede huisvesting, voeding, kleding en duurzame ontwikkeling. Meer informatie over dit project is te vinden op de website www.asianfoundation.nl     
Prijs: € 17,50.  Een extra gift voor Asian Foundation is natuurlijk altijd welkom!

Aanmelding: via rotterdamschieland@soroptimist.nl met naam en emailadres waarop u deelneemt.

Betaling: Het verschuldigde bedrag kan overgemaakt worden op NL47 INGB 0006 6572 54 t.n.v. Soroptimist Int club Rotterdam Schieland onder vermelding van “Concert” en je naam.

Hoe: via Zoom, het concert kan gevolg worden via PC, laptop, tablet of smartphone

Als wij de betaling ontvangen hebben sturen wij een aantal dagen voor het concert een toegangscode toe waarmee het concert gevolgd kan worden. We zullen ook instructies meezenden hoe Zoom werkt.

Wij stellen het zeker op prijs dat deze uitnodiging gedeeld wordt met kennissen, vrienden en familie!

Wij zien jullie graag  online op 28 februari!!!

Delen op social-media: