Vertelvoorstelling: Wie is er bang voor de boze Wolf …

Orange the world – 16 Dagen van Actie

Vertelvoorstelling: Wie is er bang voor de boze Wolf …

  Pauline Seebregts speelt een voorstelling over geweld tegen vrouwen en meisjes. Met waargebeurde en metaforische verhalen, afgewisseld met muziek. ‘Wie is er bang voor de wolf’ doet denken aan het verhaal van Roodkapje.

  De wolf staat voor de agressor, Roodkapje voor het weerloze
  meisje. Sprookjes zijn vaak heel zwart-wit, het gaat over goed en kwaad. Maar zit onze dagelijkse werkelijkheid ook zo in elkaar?

  Bijvoorbeeld als je te maken hebt met agressie en geweld? Hoe zit dat met de rol van dader, slachtoffer en omstander? En waar sta jij in dit verhaal? Maak je het van dichtbij mee of Is het een ver-van-mijn-bed-show? Wat kun jij betekenen? Kun je misschien de ogen en oren zijn van dat wat niet goed gaat? Of een maatje? Een luisterend oor, een helpende hand?

  Datum: Vr 9 december
  Waar: Toon Hermans Huis Tiel
  Dr. Schaepmanstraat 23 Tiel
  Tijd: 10:00 – 12:00 uur
  Deelname: Gratis

  Aanmelden kan via: www.bibliotheekrivierenland.nl/agenda

  Met deze vertelvoorstelling ondersteunen bibliotheek Rivierenland samen met Soroptimisten West Betuwe en Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof de internationale campagne Orange the World, stop geweld tegen vrouwen en meisjes.De vertelvoorstelling is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Tiel

  Soroptimisten West Betuwe zijn vrouwen die zich inzet voor projecten die vrouwen en meisjes ondersteunen. Zij bestaan dit jaar 50 jaar en willen dit jubileum op bijzondere wijze vieren.

     Delen op social-media: