Workshops voor Kenya Care

WORKSHOPS VOOR KENYA CARE

Soroptimistclub Apeldoorn organiseert in april en mei unieke, persoonlijke workshops in de regio Apeldoorn. Alle opbrengsten gaan naar Kenya Care.
Wil je wild spotten, op stap met een echte imker, meelopen met onze herdenkingswandeling, leren tapdansen, trailrunnen of hardlopen op de Veluwe? Geef je dan snel op (vol=vol) voor één van de workshops via soroptimistapeldoorn@gmail.com
In bijgaand gidsje vind je meer informatie over data, tijden en mogelijkheden. De workshop broodbakken is inmiddels vol.
Ook vind je in het gidsje de speciale maaltijdactie. Voor €15,- sponsor je de warme maaltijd van een Keniaans gezin en ontvang je zelf een mooi Afrikaans kruidenzakje met recept om op afstand een vergelijkbare maaltijd te koken.
Kenya Care biedt hiv-positieve moeders en vaders een nieuwe toekomst. Hun diagnose voelt als een doodvonnis. Niet alleen zij zelf maar ook hun kinderen worden verstoten door de omgeving. Moeten huis en haard verlaten. Kenya Care leert ze omgaan met hun ziekte, werkt aan hun eigenwaarde en leert ze te voorzien in hun eigen levensbehoeften.