De filmavond, het golftoernooi, olijfolie-verkoop en een wijnproeverij: zomaar vier van de terugkerende fondsenwervende activiteiten van Club Bussum. Activiteiten, die dankzij het terugkerende karakter bijdragen aan de bekendheid en het imago van de club.

Onze fondsenwervende activiteiten staan één of twee jaar in het teken van één gekozen project. Vanaf de zomer van 2017 heeft de club zich verbonden aan het project My Book Buddy. My Book Buddy wil ongeletterdheid terugdringen, door het beschikbaar stellen van boekenkasten op scholen waar dit nu nog ontbreekt, zowel in Nederland als in ontwikkelingslanden.

Natuurlijk zijn we ook vindbaar op  facebook

Contactadres: bussum@soroptimist.nl

Bij en door ons:

Orange the World kaars

Club Bussum heeft voor Orange the World een speciale kaars laten ontwikkelen. De opbrengst hiervan zetten we in om vrouwen, slachtoffers van geweld, te helpen. Dat doen we via ons goede doel www.thebridge2hope.org .

Help mee ! 
Met bijgaand bestelformulier bestel je de Orange the World - kaars. De prijs van de kaars is € 12.95 incl. donatie, verzendkosten en BTW. Doe dit vóór 10 november 2019, dan worden de kaarsen rond 25 november geleverd. Let op: dit gaat in eenheden van 12 stuks. Bestelformulier.

Mail je bestelling naar OrangetheworldBussumeo@gmail.com

beeld_flyer.JPG

Nieuw door onze club: een gevarieerd cultuurevenement binnen de historische wallen van Naarden. 
Een gevarieerd muziek- en cabaretprogramma op drie verschillende locaties in onze mooie vestingsstad. 
Verzeker je snel van een plaats (á 30 euro) via de website van podium  
de Mess