Welkom op de pagina van onze club Batenburg 'Maas en Waal'!

Wij zijn een groep enthousiaste vakvrouwen die met veel pezier activiteiten organiseert ten behoeve van onze goede doelen. Deze doelen/projecten zijn internationaal of regionaal van aard en richten zich vooral op het verbeteren van de levenspositie van vrouwen en kinderen. 

Voor het genereren van financiën voor onze 'goede doelen' staan er ieder jaar tal van projecten op het programma.
Het vaste fundraising project is de Emiliakroegenbridgedrive in het centrum van Wijchen. Elk jaar doen er ongeveer 140 bridgeparen mee. Mede door de grote medewerking van de horeca en de middenstand is de bridgedrive elk jaar weer een groot succes.
Een andere jaarlijks project betreft de Hernense jaarmarkt waar goede tweedehands spullen verkocht worden.
Unieke projecten in de afgelopen twee jaren waren de organisatie van een lezing over hart- en vaatziekten bij vrouwen met een High Tea waarvan de opbrengst ten goede kwam aan de Stichting Hart voor Vrouwen en de organsiatie van een Wild-Experience (Wild-diner met entertainment) met een prachtige opbrengst voor School for Justice, onderdeel van Free a Girl.
We hebben eveneens meegedaan aan het   Book-Buddy-project en hebben een filmavond georganiseerd waarvan de opbrengst is gegaan  naar zwemlessen voor vrouwelijke vluchtelingen. 
Ook de immateriële dienstverlening staat bij ons op het programma, zoals onze deelname aan de actie 'Nederland Doet'.

En natuurlijk is er binnen onze club ruimte voor gezelligheid. Er worden vele uitstapjes en samenkomsten georganiseerd en ook hebben we een aantal vaste bijeenkomsten zoals een zomeretentje,  een kerstbijeenkomst en een nieuwjaarsborrel (met partner).

Op onze facebookpagina zijn veel foto's te vinden van onze activiteiten.

Dit jaar vieren we onze twintigste verjaardag! 

Contactadres: batenburgmaasenwaal@soroptimist.nl