Werkconferentie nu alleen online

werkconferentie .png

Door de nieuwe coronamaatregelen is de hele Werkconferentie nu exclusief online.

Wat betekent dat?

  • Je kunt alleen online deelnemen
  • Inschrijven kan nu per afzonderlijke workshop 
  • De data zijn onveranderd
  • De tijden zijn ingekort

Dus: ben je ondernemer, heeft je club nieuwe leden nodig, wil je iets doen aan de online zichtbaarheid van Soroptimisten of nadenken over beeldvorming en diversiteit, heb je nog Orange the World inspiratie nodig of wil je heel graag iets met mentoring gaan doen? Gijp je kans om in korte tijd (1.20 uur per workshop) heel veel te weten te komen!

En heb je een (bestuurs)functie binnen je club? In één zaterdagochtend krijg je antwoord op al je vragen en leg je contact met andere clubfunctionarissen.

Ook online is er ruime mogelijkheid voor interactie. Ben je bang dat je niet zo handig bent met inloggen? Een half uur voor aanvang van elke workshop zit er iemand klaar om je er doorheen te loodsen.

Er is nu nog maar één reden waarom het allemaal niet door zou kunnen gaan: te weinig deelnemers. Aarzel dus niet en meld je snel aan!!

Om online deelname mogelijk te maken moeten er extra kosten worden gemaakt. Wij kunnen dit helaas niet gratis aanbieden. De kosten zijn 10 EURO per workshop.

Aanmelding staat onder het programma.

Programma online werkconferentie 2020

wanneer

wat

opbrengst

trainer

31 oktober

9.30-10.30

10.45-12.00

 

Training clubfunctionarissen

Plenair

Sub groepen:

-Presidenten

-Secretarissen

-Penningmeesters

-PPI-ers

Hoe vind en gebruik je handige informatie, hulpmiddelen en contacten in je nieuwe clubfunctie? Wat heeft de (internationale) organisatie je te bieden?
Ga praktisch aan de slag en deel je vragen met UB leden.en webmaster.

 

 

Mariken Koole

Leden UB

Webmaster

7 november

9.45-11.05

Orange the World

 

Wat kun je doen met je club en hoe kun je leren van anderen? En hoe zorg je dat je actie de aandacht krijgt die nodig is? (09.45 – 11.05)

Ineke Mastenbroek

Jiska Vijselaar

  

7 november

11.30-12.50

Is dit ‘Instagrammable’?

over beeldvorming en beïnvloeding

 

Welke beelden gebruiken wij intern en extern en wat stralen we daarmee uit? Bedenk en bediscussieer nieuwe beelden die diversiteit uitstralen en aantrekkelijk zijn voor nieuwe leden en vind manieren om het gesprek daar over te voeren ( 11.30 – 12.50)

Lonneke Mertens

14 november

9.45-11.05

Mentoring

 

Het zit in ons DNA. Wat gebeurt er eigenlijk al, in Nederland en internationaal? Ontdek de mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan, als club of als individuele soroptimist (09.45 – 11.05)

Mathilde Maas Kuper

14 november

11.30-12.50

Kansen in de digitale wereld, ook voor soroptimisten!

 

Welke rol kun jij spelen om meer online zichtbaarheid te creëren voor je club of de bekendheid van ons Soroptimisten netwerk. Welke digitale mogelijkheden zijn hiervoor binnen SI beschikbaar zodat het werven van leden en fondsen makkelijker wordt en onze boodschap: het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd meer bekendheid krijgt. Na deze workshop kun je ze vinden en inzetten. ( 11.30 – 12.50)

Ria Luitjes

21 november

9.45-11.05

SOS

Support our Sorpreneur!

 

Onder soroptimisten zijn ook ondernemers. Liggen er voor hen kansen binnen ons netwerk? En hoe en waarom gaan we elkaar daarin steunen? Onderzoek en bediscussieer het in deze workshop. (09.45 – 11.05)

Nikolet Zwart

21 november

11.30-12.50

Leden werven

Waarom en hoe

 

Ontdek waarom de soroptimisten zonder nieuwe leden verdwijnen. Maar hoe werf je ze? Raak geïnspireerd door best practices van andere clubs en vind uit hoe je met je eigen club 4 nieuwe leden werft. ( 11.30 – 12.50)

Marline Tjeenk Willink


Open hier het programma in pdf.
 

Aanmelding werkconferentie 2020 alleen voor leden.

Meld je uiterlijk 3 dagen voor de betreffende bijeenkomst aan.

Je kunt je niet langer aanmelden. Dit formulier kan niet meer worden gebruikt.

Please don't check this box if you are a human.

Totaal