Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Uitnodiging publiek debat: Nederland in actie voor schoon water. Wat vind jij?

  WECF heeft op 27 juni consultatiesessie over waterkwaliteit georganiseerd. Nederland lijkt de zaakjes goed op orde te hebben, maar vervuiling door pesticiden, medicijnresten blijkt toch een groot probleem. Waterexperts Margriet Samwel-Mantingh en Alfons Uijtewaal gaven uitleg over de uitdagingen en mogelijke oplossingen. Informatie: friends@wecf.org

   

  image007 schoon water.jpg

  Schoon water is van levensbelang. In de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) is afgesproken dat ieder land dit jaar een Nationaal Actieplan moet indienen voor de komende zes jaar.
  Wat moet Nederland doen om de kwaliteit van water te verbeteren? Over deze vraag gaan wij graag met jou in gesprek! Daarna is er ruimte voor discussie en inbreng. Alle inbreng zal worden verzameld en worden aangeboden aan het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.

  Naast deze sessie zullen deze zomer nog een aantal andere thematische bijeenkomsten en webinars worden georganiseerd, o.a. rondom actieve mobiliteit, afval en sanitatie, zorgwekkende stoffen en plastic.

   

  Rapport van WECFover bestrijdingsmiddelen in het grond en oppervlaktewater van Drenth  

  Infoblad Normen voor bestrijdingsmiddelen in water en agrarische producten

  Vind je het leuk wat je hebt gelezen? Deel het met je vrienden op

  facebook_circle-512.png
  twitter-logo-final.png