Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Tatjana Maul ambassadeur van de Orange the World campagne

  Dit jaar krijgt de Orange the World campagne voor het eerst ook een gezicht. TV-presentatrice Tatjana Maul heeft zich opgeworpen om een spreekbuis te zijn voor de velen die hun mond niet kunnen opendoen.

  “We zijn ontzettend blij dat zoveel gemeenten en provincies dit jaar mee willen doen en door hun deelname ook nee zeggen tegen geweld tegen vrouwen en meisjes”, stelt Marije Cornelissen, Directeur van UN Women Nederland. “Dit jaar geven we de campagne ook een gezicht. Tatjana Maul, voormalig Miss Nederland en tv-presentator, wordt de nationale ambassadeur van de campagne. Zij heeft zelf ook meegemaakt hoe het is om met seksuele intimidatie en geweld te maken te krijgen. Een strijdbare jonge vrouw die niet bereid is zich daarbij neer te leggen ”.

  Tatjana Maul: “Geweld tegen vrouwen is een van de meest voorkomende, hardnekkige en vernietigende mensenrechtenschending in onze wereld en vormt een bedreiging voor miljoenen meisjes en vrouwen, online en offline. Ik ben daar één van. Met de steun van UN Women Nederland heb ik besloten om te spreken en een stem te zijn voor al die vrouwen en meisjes die dat niet kunnen”.

  HELP GEWELD TEGEN VROUWEN BESTRIJDEN MET DE ORANGE PIN!

  https://www.unwomen.nl/donatie-orange-trust-fund/

  Met de Orange the World campagne vraagt UN Women niet alleen aandacht voor deze mensenrechtenschending, maar ook om donaties voor het Orange Trust Fund. Door onderzoek te doen naar methodes die echt effect hebben, helpt het Orange Trust Fund niet alleen de levens van vrouwen en meisjes werkelijk te verbeteren, maar ook inzicht en expertise op te bouwen.

  De campagne begint officieel pas op 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, maar gezien de vragen die al bij ons binnenkomen, willen we iedereen nu al de mogelijkheid geven om de Orange Pin te bemachtigen. Daarmee kun je laten zien dat ook jij de strijd tegen geweld tegen vrouwen steunt! Iedereen die een donatie doet van 10 euro of meer krijgt krijgt de Pin thuisgestuurd.