Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Uitreiking Best Practice Award en Soropster

  Voor projecten die er uitspringen door hun impact en uitstraling - en de winnaars zijn … !?!

  Het is een goed gebruik om tijdens de zomervergadering een project in het zonnetje te zetten dat IMPACT heeft gehad in het achterliggende clubjaar. De trekker ontvangt daarvoor de Best Practise Award die vanaf nu met een wisseltrofee beloond Daarnaast maken projecten die eruit springen vanwege originaliteit, durf, samenwerking en uitstraling kans op een speciale Soropster. 

  None Aan de Programmacoördinator Ineke Mastenbroek deze keer de eer om de winnaars bekend te maken. De Best Practice Award ging met grote instemming naar de leden Rita Schillemans van Club Waterland en Bianca Leemkuil van club Alphen aan de Rijn voor hun fantastische project School for Justice. Zij hebben door hun enorme inspanning heel veel clubs bij dit project weten te betrekken en op een fenomenale manier actiegevoerd voor een zeer succesvol project met blijvende impact voor de betrokkenen. 
   

   

   


  De Soropster ging naar club Bussum die zich samen met de clubs Hilversum en Gooise Meren met verve en originaliteit hebben ingezet voor de campagne Orange the World 2019. Met hun gezamenlijke acties in verband met Orange the Word 2019 hebben ze de drie A’s weten te realiseren, te weten:

  -                Awareness in eigen club met inleiding op problematiek, in gemeente(n) door aanlichten objecten
  -                Awareness én advocacy door op straat het gesprek aan te gaan
  -                Action door fundraising voor Bridge2Hope

  Daarnaast hebben ze actief de samenwerking opgezocht met Zonta, meerdere gemeenten en Veilig Thuis. Dit resulteerde onder andere in veel media aandacht.