Voedselbabk 2.jpg

Soroptimistclub Arnhem-Oost heeft afgelopen week voor € 2.500 aan cadeaubonnen gedoneerd aan de Voedselbank Arnhem e.o., die deze bonnen uitgereikt heeft aan meer dan 100 gezinnen in Velp.    

De cadeaubonnen kunnen in de komende 3 weken worden ingewisseld bij restaurant Si-Chuan in Velp. De eigenaresse van restaurant Si-Chuan, lid van de Soroptimistclub, wordt hierdoor ook ondersteund in deze moeilijke tijd.

De leden van de Soroptimistclub Arnhem-Oost hebben maandelijks een bijeenkomst met een etentje; door de corona maatregelen is dit in de afgelopen tijd niet mogelijk geweest. Met de uitgespaarde etentjes, circa € 20 per keer, hebben de soroptimisten een mooi bedrag bij elkaar gedoneerd. Dit werd nog aangevuld met bijdragen van zusterclub Arnhem!

IMG-20200521-WA0005 m bij ping.jpg

Op vrijdag, bij het ophalen van het voedselpakket voor de komende periode, werden de klanten van de Voedselbank in Velp verrast met een cadeaubon ter waarde van € 22 of € 30, afhankelijk van de grootte van het gezin. De reacties bij de uitreiking van de cadeaubonnen waren heel enthousiast. We weten zeker dat ze zullen genieten van de smakelijke maaltijden van restaurant Si-Chuan.  

Zo levert het coronavirus in Velp toch wat goeds op.