Fulco’s Vrouwen Festijn

Fulco’s Vrouwen Festijn op 18 en 19 september ! Thema: Invloed met Impact

Het was een fantastisch weekend !!!

Stel je eens voor, een heel weekend lang een bruisend Fulcotheater IJsselstein vol met positieve energie, enthousiasme en creativiteit.
Zet het in je agenda: zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 en wees erbij!

Soroptimistclub International Utrecht-Nedersticht met leden uit IJsselstein, Nieuwegein, De Meern, Utrecht en Vijfheerenlanden, organiseert in nauwe samenwerking met het Fulcotheater en boekhandel Logica een heel weekend ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag 2021.

Alle zalen in het Fulcotheater zijn gevuld met activiteiten, met inspirerende vrouwen uit de regio, op het podium, met hun expertise over Invloed met impact, het thema van dit festijn. Op het gebied van kunst (schilderij, beeld en foto’s), zang en dans, muziek, film, het geschreven en gesproken woord, op het gebied van ondernemerschap en nog veel meer, wordt het thema in beeld gebracht. Vrouwelijke wethouders en politici gaan met bezoekers in gesprek, er worden twee prachtige films vertoond (hiervoor moet u kaartjes kopen), je kunt bijzondere workshops bijwonen over muziek en over invloed op je eigen leven. Een van onze leden kruipt in de huid van Aletta Jacobs en geeft inspiratie over het inzetten van de kracht van vrouwen. Kortom: allemaal vrouwen van invloed met impact.

Onderaan deze pagina staan buttons met achtergrondinformatie van alle activiteiten, workshopsleiders, sprekers e.d. En belangrijke informatie over de coronamaatregelen.

Voor de twee films die vertoond worden, moet u kaarten kopen. Dat kunt u doen door op onderstaande knoppen te klikken. Op beide dagen worden beide films vertoond. Bekijk hier de trailers van beide films: Suffragette en Woman.

Tijdens het weekend kun je een donatie doen voor de twee goede doelen die we hebben gekoppeld aan dit weekend: De Ruilfabriek en Stichting Roemeense Kinderhulp.

Dit alles vindt plaats in het Fulcotheater (adres: Overtoom 3, 3401 BK IJsselstein) op zaterdag van 14:00 – 22:00 uur en op zondag van 11:00 – 17:00 uur. De toegang is gratis (en donaties voor de goede doelen worden erg op prijs gesteld). Enkel voor het bijwonen van de films vragen we een bijdrage. Binnenkort kan je hier de kaarten voor de films bestellen.

We verwelkomen je graag op 18 en 19 september a.s.