Filmavond op Internationale Vrouwendag

Soroptimisten organiseren op Internationale Vrouwendag een filmavond om geld in te zamelen voor het Armoedefonds

    Op 8 maart a.s., Internationale Vrouwendag, organiseren de Soroptimistenclubs ’s-Hertogenbosch De Meierij, Oss e.o. en Vught Lumineus een filmavond voor het goede doel in Perron-3 in Rosmalen.

    Getoond wordt de film C’È ANCORA DOMANI. Een stijlvol en krachtig melodrama (2023) dat zich gaandeweg ontwikkelt tot een doordacht verhaal over empowerment van vrouwen.

    De Soroptimisten zetten zich in om de rechten en de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd te verbeteren. Met deze filmavond willen de Soroptimisten geld inzamelen voor de MUP’s (Menstruatieprodukten Uitgifte Punten) van het Armoedefonds.

    Met dit project biedt het fonds (jonge) vrouwen gratis menstruatieprodukten aan die ze zo hard nodig hebben. Er staan MUP’s op scholen, bij voedselbanken, in bibliotheken en bij maatschappelijke organisaties (voor meer informatie zie www.armoedefonds.nl).    Kaarten zijn te verkrijgen via Perron 3 en kosten €22,50. Dat is inclusief koffie/ thee, een drankje na afloop en een donatie aan het goede doel. De avond start om 19.30 uur.