In actie voor Nationaal Fonds Kinderhulp

In actie voor Nationaal Fonds Kinderhulp

Club ‘De Meierij’ in Den Bosch verbond zich in 2014 met Kinderhulp door Air Miles op te halen voor het winterdoel “Actie Pepernoot” en het zomerdoel “Zomerpret”. In 2018 zijn ruim 120.000 Air Miles gedoneerd ten behoeve van deze acties. Een super mooi resultaat waar veel klinderen blij van zijn geworden.

Doneer Air Miles aan National Fonds Kinderhulp

Het is nog steeds mogelijk Air Miles te doneren aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Het is helaas niet meer mogelijk om Air Miles specifiek voor een actie te doneren, maar alle donaties aan Nationaal Fonds Kinderhulp via de site van AirMiles komen natuurlijk goed terecht. Het geven van Air Miles is nog steeds een fantastische manier om kinderen/gezinnen in armoede een onbezorgd dagje uit te geven, dus miles zijn enorm welkom!

Voor Actie Pepernoot zelf, het mogelijk maken van een pakjesavond voor ieder kind, dus ook voor die in armoede opgroeien, is vooral geld nodig. Of steun Actie Zomerpret, die kinderen die in armoede opgroeien een te gekke zomer wil bezorgen door het uitdelen van zomerpretpakketten. Een donatie kun je overmaken via de site van Actie Pepernoot of van Actie Zomerpret. Namens de kinderen, Kinderhulp en Soroptimistclub De Meierij hartelijk bedankt.