Orange the World: Almere kleurt oranje!

De landelijke aftrap van Orange the World 2022 was op 25 november in Almere! Bekijk hieronder de film van de landelijke afsluiting.

Ben jij er volgend jaar ook bij? Mannen ook van harte welkom.

SOROPTIMISTCLUB ALMERE was gevraagd om dit jaar de kick-off van de landelijke Orange The World Campagne te verzorgen, samen met UNWomen, Zonta Gooi en de Gemeente Almere. Orange the World is de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Het thema van dit jaar was preventie. 

Vanaf 25 november tot en met 10 december 2022 kleurde Almere weer oranje en waren er tal van activiteiten en uitingen rondom Orange the World te zien. Op 25 november kleurde het stadhuis van Almere oranje.

Ook Libelle, Margriet, Nouveau en Flair besteden aandacht aan Orange the World. Klik hier voor meer informatie.


Impressie Orange the World 2021

Bekijk de video met een compilatie van de Orange the World campagne van 2021 in heel Nederland. Met speciale dank aan Vera Diepenhorst van VD Productions voor deze prachtige video.

Froukje de Jonge, wethouder sociaal domein gemeente Almere, en Annemarie Jorritsma, oud-burgemeester van Almere, zijn ambassadeurs van Orange the World Almere.

Destijds demissionair premier Mark Rutte besteedde in de persconferentie van 26 november 2021 speciaal aandacht aan Orange the World. Kijk hier terug wat hij daarover zei.

Impressie Orange the World 2021 in Almere met inzet van diverse Almeerse ondernemers