Viering 75 jarig bestaan

20-10-2021

75 jarig jubileum van Soroptimistclub Apeldoorn: een zonnig feest!

    Op vrijdag 8 oktober 2021 hebben we als Soroptimistclub Apeldoorn ons 75-jarig jubileum gevierd. Wat een feest! We hadden een zonovergoten middag op de StadsAkkers waar we een kersenboom geplant hebben ter ere van 75 jaar Soroptimistclub Apeldoorn en 100 jaar Soroptimisme wereldwijd. Wethouder Detlev Cziesso van de gemeente Apeldoorn zette ons nog extra in het zonnetje met een  speech over het belang van vrouwelijk leiderschap en de positie van vrouwen en meisjes.

    Daarna feestten we door op Paleis Het Loo. Tijdens een Hard Hat Tour kregen we een uniek kijkje achter de schermen van de verbouwing van het paleis. Begin van de avond werden we ontvangen met live muziek door The New Jackets met onze eigen Marianne die de sterren van de hemel zong. We hebben geproost op nog eens 75 jaar, samen met onze zusterclub Bocholt die via een digitale verbinding even bij ons waren, heel bijzonder.

    De feestavond stond in het teken van heerlijk eten, een wervelende speech van onze voorzitster Marie Louise, live muziek van een fantastische band en ‘ouderwets’ genieten op de dansvloer.

    Een dag en avond om nooit te vergeten.