75 jaar Club Curaçao
Soroptimist International Club Curaçao : 75 jaar!
20-06-2022

Vijfenzeventig jaar, waar dienen van de gemeenschap, maar in het bijzonder vrouwen en meisjes, centraal staan.

Wij vieren dit heuglijke feit graag in verbondenheid met onze mede-Sorores. Van 23 – 27 november 2022 hebben wij een interactief programma.

Hierin zullen wij aandacht besteden aan onze culturele, historische en artistieke aspecten. Hoog in ons vaandel staat het moment waarbij wij u willen doen genieten van hoe wij, door onze feeërieke verlichting op de Koningin Emmabrug, onze bewoners bewust willen maken van het feit dat zorg en liefde voor elkaar, zekerheid en begrip randvoorwaarden zijn voor elk gezin. Dat wij als vrouwen van Soroptimist International Club Curaçao onze rol op maatschappelijk gebied serieus nemen blijkt uit de diverse projecten die wij dit clubjaar nog willen entameren. Tot slot heffen wij het glas op 26 november 2022 op een waardevol gezellig samenzijn, waar Soroptimisten elkaar vinden in vriendschap en liefde voor alles wat groeit en bloeit op Curaçao.

P.S. Zelf kunt u zeer aantrekkelijke toeristische  attracties bezichtigen, waaronder de “blauwe kamer” te midden van ons  prachtige koraalriffen- en het waterschildpaddenparadijs.

Voor meer informatie:  curacaosoroptimist@gmail.com.
Onze FB pagina, Soroptimist International Club Curaçao, is momenteel in reconstructie en is op een later tijdstip bereikbaar. Onze excuses daarvoor.

President: Mireya Hooi-Troeman
Secretaris: Geraldine Christina