Film voor het goede doel: Good Luck to You, Leo Grande

30-10-2023

Film voor het goede doel: Good Luck to You, Leo Grande

    Soroptimistclub de Bevelanden organiseert op 21 november een filmavond om orange the world onder de aandacht te brengen. De filmt wordt gedraaid in Da Vinci in Goed, de zaal opent om 19.00 uur, start programma 19.30 uur. Kosten €18 incl. 1 consumptie. Bestel hier je kaarten.

    Wat is Orange the World

    Orange the World is de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne vindt ieder jaar plaats van 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwentot 10 december, de Internationale Mensenrechtendag. De dagen daartussen zijn de 16 Dagen van Actie. Inmiddels worden in meer dan 100 landen in deze periode gebouwen of andere objecten oranje uitgelicht, en worden debatten, tentoonstellingen, demonstraties en allerlei andere activiteiten georganiseerd. Wij willen geld inzamelen zodat we meer aandacht kunnen vragen voor orange the world in onze regio. Kijk voor meer informatie over “orange the world” op https://orangetheworld.nl/

    De film Good Luck to You, Leo Grande

    Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.