Kunstveiling

Collage van 6 kavels uit de veiling.

Kunstveiling t.b.v. Stichting Leergeld

  Soroptimistclub De Bilt-Bilthoven en Kunstkring BeeKk organiseren samen een kunstveiling met werken van Biltse kunstenaars en andere bijzondere objecten. De veiling vindt plaats op 7 oktober vanaf 20:00 uur in de Centrumkerk aan de Julianalaan in Bilthoven. De opbrengst van de veiling gaat naar Stichting Leergeld De Bilt.

  Kom naar de veiling op 7 oktober. Burgemeester Sjoerd Potters geeft om 20.00 uur het startsein en we maken er een bijzondere avond van.  Kunstkring BeeKk is de kunstenaarsvereniging in de gemeente De Bilt. BeeKk bestaat dit jaar 25 jaar en haar motto is “wie jarig is trakteert”. Leden van BeeKk hebben daarom kunstwerken ter beschikking gesteld voor de veiling.

  Soroptimistclub De Bilt-Bilthoven is een club van circa 40 werkende vrouwen die zich inzetten voor de belangen van vrouwen en kinderen. Zij organiseren onder meer activiteiten waarvan alle opbrengsten naar het door de club gekozen doel gaan. Dit jaar is dat Stichting Leergeld De Bilt.

  De Soroptimisten en Kunstkring BeeKk organiseren deze veiling en werken samen met de winkeliers uit de gemeente om de kunstwerken voorafgaand aan het publiek te laten zien. Ook geven de winkeliers allerlei extra’s voor de veiling. Alles om te komen tot een mooi bedrag voor Stichting Leergeld De Bilt. Doet u ook mee?

  Download de catalogus van de kunstveiling.

  Voorkant catalogus kunstveiling.

  Kunstwerken worden voorafgaand aan de veiling twee weken geëxposeerd in etalages in de Bilt, Den Dolder, Maartensdijk en Bilthoven. Tijdens de veiling komen ook diverse items en cadeaubonnen van de winkeliers onder de hamer. Met elkaar voor een goede opbrengst voor Leergeld De Bilt! Klik hier voor een lijst van deelnemende winkels waar u de kunstwerken van tevoren kunt zien en alle kunstwerken en overige kavels al online kunt belijken. De veilingvoorwaarden kun je hier lezen.

  De Soroptimisten, Stichting Leergeld De Bilt en Kunstkring BeeKk willen alle meewerkende kunstenaars hartelijk bedanken voor het doneren van een kunstwerk voor deze veiling en winkeliers voor het tentoonstellen van de kunstwerken en de extra kavels die zij schenken voor de veiling!

  Stichting Leergeld De Bilt zorgt dat alle kinderen in de Gemeente De Bilt kunnen meedoen op school en met sport of cultuur. Ook als daar thuis de middelen niet voor zijn. Leergeld De Bilt komt in contact met gezinnen door ondermeer de Voedselbank en Steunpunt Vluchtelingen. Het is zo belangrijk dat kinderen een goede start krijgen!

  Scan de QR-code hieronder om een donatie aan Stichting Leergeld te doen.

  QR-code voor donaties aan Stichting Leergeld De Bilt.

  Uw donatie voor Stichting Leergeld De Bilt