Social Sofa Hardenberg

Uitnodiging

Onthulling ontwerp

Orange the World Social Sofa Hardenberg

8 maart 2022 -16.00 uur  Uitnodiging Onthulling ontwerp 

  Lia van Rhijn heeft het ontwerp voor de social sofa in Hardenberg gemaakt. Samen met haar vieren wij op Internationale Vrouwendag, 8 maart 2022, het begin van de Orange the World Social Sofa in Hardenberg. Dat doen we met de onthulling van dit prachtige ontwerp. 

  Je bent van harte welkom om hier bij te zijn! 

  Plaats: HardenbergArt, Cultuurplein LOC, Parkweg 1a4, Hardenberg
  Tijd: inloop vanaf 15.45 uur. De onthulling is om 16.00 uur door wethouder Mary Looman.
  Soroptimistclub De Reestlanden plaatst een Orange the World Social Sofa in Hardenberg. Met deze opvallende bank maken we een ontmoetingsplek waar aandacht gevraagd wordt voor het probleem van geweld tegen meisjes en vrouwen.

  Het ontwerp van de bank is gemaakt door de kunstenaar Lia van Rhijn. Zij bracht het logo van Orange the World samen met o.a. de verbeelding van de Vecht en de Vechtanjer. Naast de bank komt informatie over wat te doen bij geweld tegen vrouwen en over de samenwerkende organisaties.

  Vanaf mei gaan we de bank mozaïeken. Dat wordt een feestje: we gaan met allerlei mensen van verschillende organisaties de bank beplakken. Ontmoeting, samenwerken, verbinden. Wil je ook een dagdeel meehelpen? Graag! Mail naar: alicevanlenteren@me.com

  De officiële onthulling van de bank is op 25 november 2022, de eerste dag van de campagne Orange the World.

  Wil je meer weten over de wereldwijde Orange the World campagne? Kijk op https://www.orangetheworld.nl

  Als je vragen hebt: mail naar alicevanlenteren@me.com