Kerstgebaar 2022

31-12-2022

Donderdag 15 december heeft Soroptimistclub De Veenkoloniën een cheque van €250,- uitgereikt aan Dagcentrum PUK. We werden hartelijk ontvangen en spraken met een bevlogen Petra van Bekkum. Zij vertelde dat mensen met een ernstige meervoudige beperking dagbesteding krijgen op dit dagcentrum. Deze dagbesteding kunnen zij elders niet afnemen, tenzij zij ook gaan wonen bij de betreffende instelling. Daar is bij de ouders van deze cliënten nog geen behoefte aan. Tevens liggen er bouwplannen om het huis van Petra te verbouwen voor een logeerplek, 2 woonplekken en crisisopvang.

De €250,- gaat in de spaarpot voor de aanschaf van een beleef tv. Een tv ter grootte van een tafel waar allerlei digitale spelletjes op gespeeld kunnen worden. Ook kunnen er digitale kleurplaten op ingekleurd worden. Een beleef tv kost al gauw €8000,- en met alle accessoires erbij, zodat iedereen er mee kan spelen, komt het totaal op €12000,-. De donatie was dan ook van harte welkom.

We waren zeer onder de indruk van de bevlogenheid en betrokkenheid van het team bij Dagcentrum PUK. Wilt u ook een (kleine) donatie doen voor de beleef tv, dan kan dat via onderstaande link. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

https://debeleeftv.com/nl/crowdfunding/dagcentrum-puk