Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub De Veenkoloniën

Ons profielOnze projectenOns nieuws

De Veenkoloniën

Club De Veenkoloniën is een actieve club vrouwen! Onze clubbijeenkomsten houden we iedere derde woensdagavond van de maand. In december organiseren we samen met zusterclubs uit de regio een bijeenkomst op de dag van de rechten van de mens. Daarnaast organiseren we samen met zusterclubs uit het hele land het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen in of rond de maand februari.

De bijeenkomsten hebben een gevarieerd programma. Dit kan een lezing, een werk of levensbericht van één van de leden, een werkbezoek of een discussieavond zijn.

Ons profiel

Club De Veenkoloniën is opgericht op 30 september 1995. De leden van Club De Veenkoloniën wonen en/of werken in Zuid-Oost Groningen.

Onze clubbijeenkomsten houden we iedere derde woensdagavond van de maand in Veendam. Voorafgaand wordt er samen gedineerd. De bijeenkomsten hebben een gevarieerd programma. Dit kan een lezing, een werk of levensbericht van één van de leden, een werkbezoek of een discussieavond zijn. Gedurende de zomermaanden organiseren we ‘Eten voor de Pot’ bij één van de leden thuis.

Soroptimist Club De Veenkoloniën heeft een friendshiplink met het Deense Skjern-Tarm. We hebben zeer warme contacten met de Deense club en organiseren jaarlijks een uitwisseling.