De ontdekking van de Schatkamer 2021

De ontdekking van de Schatkamer

 

  • Club Doetinchem-IJsseloever

Het was december 2020; de geplande activiteiten om geld in te zamelen voor onze goede doelen waren allemaal niet door gegaan door Corona. Geen concert, geen kledingbeurs, geen workshops en geen boekenverkoop. De vooruitzichten waren niet hoopgevend. Nog een jaar zonder fundraising?

Natuurlijk niet! Tijdens een wandeling met de hond ontstond de gedachte van de Schatkamer. Een bundeling van producten en diensten om aan te bieden aan ons netwerk in de vorm van een mooi vormgegeven digitaal Magazine. In de Voorjaars editie 2021 die half mei is verschenen staan bijna 50 verschillende Schatten in vijf categorieën: zelfgemaakte Schatten, iets leren, advies krijgen, (samen) genieten en tweedehands Schatten. Veel leden hebben hun steentje bijgedragen. Wat begon als een ideetje om toch iets te kunnen doen tijdens de pandemie  is uitgegroeid tot een prachtige actie. De teller staat op bijna € 4000,-. Nu al een prachtig bedrag en we gaan door.

Half oktober verschijnt de update van het magazine, de Najaars editie 2021. Met wat minder Schatten dan de eerste uitgave (sommige Schatten zijn al helemaal uitverkocht), maar ook met enkele nieuwe Schatten. Wil je de Schatkamer ontvangen? Stuur dan een mail naar Marieke van Suijlen, mariekevansuijlen@solcon.nl