Giri Ashi 2022

Giri Ashi 2022

  • Club Doetinchem-IJsseloever

Giri Ashi | Vulkaan van liefde

Biedt hulp in de vorm van voeding, kleding, hygiëne, opvoeding en onderwijs aan kansarme kinderen op Bali, Indonesië.

Op Bali worden kinderen ondanks de leerplicht thuisgehouden omdat er geen geld is voor schoolgeld, uniformen en andere schoolbenodigdheden. Daarnaast worden kinderen vaak thuisgehouden om mee te helpen in het huishouden en zijn ze verantwoordelijk voor een deel van het gezinsinkomen. Ondanks alle pogingen van de regering om armoede te bestrijden lukt het hen niet.

Het kindertehuis is gevestigd in Pohsanten en ligt in één van de armste delen van Bali. Veel kinderen hebben daar nauwelijks kansen hun talenten te ontwikkelen. Het tehuis heeft de mogelijkheid om onderdak te bieden aan 24 kinderen, zowel jongens als meisjes.

Missie | Kansarme kinderen op Bali helpen door het bieden van onderdak, voeding en een passende opleiding om talenten en competenties die de kinderen bezitten te ontplooien.

Als stichting willen we deze kinderen een betere toekomst bieden dmv onderwijs en opvoeding. Wij geven niet alleen steun aan de kinderen in het tehuis, maar ook aan de kansarme bewoners van de omliggende dorpen.