Het vrouwenhart vertelt

Het vrouwenhart vertelt  Dinsdagavond 16 februari was het zover. Het webinar over het vrouwenhart. Wat een enorm succes!!
  Klik https://youtu.be/e2AyWOnH8ic voor de aftermovie!

  Ruim 250 kijkers uit Nederland, België, Suriname en de Antillen konden zien hoe cardiologen Menno Baars en Angela Maas vertelden hoe anders het vrouwenhart met problemen zich manifesteert.

  Aan het eind van de avond overhandigde Soroptimistclub voorzitter Lida Schelwald virtueel een cheque van € 1.500 aan Angela Maas voor haar stichting @hartvoorvrouwen.Organisator Soroptimistclub Flevoland is op zoek naar jou. Wij komen uit de omgeving van Lelystad, Dronten en Zeewolde. Wil je de komende maanden zelf ervaren wie wij zijn, wat wij doen en of dit bij jou past? Mail dan gerust naar flevoland@soroptimist.nl

  —————————————————————————————————————————————————–Dinsdagavond 16 februari 19.50 uur organiseert Soroptimistclub Flevoland een online bijeenkomst over het vrouwenhart.

  Professor Dr. Angela Maas, cardioloog gespecialiseerd in het vrouwenhart zal deze avond vertellen over dit onderwerp. Cardioloog Menno Baars, zorgondernemer uit Lelystad zal deze avond zijn reflectie op dit onderwerp geven. Het evenement is voor iedereen toegankelijk na aanmelding op de site https://soroptimist.webinargeek.com/hetvrouwenhartvertelt

  Toegang: € 10,00. De opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting van Angela Maas, Hart voor Vrouwen.

  Heb je vooraf al vragen? Mail ze naar flevoland@soroptimist.nl