Bridgedrive 25 september 2022

10-10-2022

Bridgedrive 25 september

    Na veel voorbereidingen door de Bridgedrivecommissie stonden zondag 25 september om 12.00 uur weer een aantal clubleden klaar om alles in gereedheid te brengen voor de 33e Bridgedrive, bijgestaan door Rianne en Marcel van De Hoog die de leiding over het bridgen hadden.  De cadeautafel werd traditiegetrouw ingericht door Dré en Ria: er waren ruim 70 loterijprijzen! Vanaf 12.45 uur druppelden de eerste deelnemers binnen. Zij werden snel voorzien van een consumptiebriefje, bridge-loopbriefje, koffie of thee en iets lekkers. Helaas begonnen we later dan 13.30 uur omdat twee paren niet kwamen opdagen, waardoor de loopbriefjes door de leiding opnieuw moesten worden opgezet. Maar om 13.45 uur kon Mariëtte dan toch eindelijk iedereen welkom heten en kon de Bridgedrive van start gaan. Tussendoor werden de bridgers voorzien van consumpties en werden nootjes en kaas neergezet, terwijl Anneke haar best deed om zoveel mogelijk lootjes te verkopen.
    Rond 17.00 uur was het bridgen afgelopen en kon de loterij beginnen. In rap tempo werden de nummers opgeroepen en de prijzen uitgereikt. Aan het eind bleken vier mensen geen enkele prijs te hebben gewonnen: die hebben we blij kunnen maken met o.a. een fles wijn, zodat niemand met lege handen hoefde te vertrekken.
    Omdat Inge en Simone door persoonlijke omstandigheden waren verhinderd, was het extra hard werken voor de overige clubleden. Maar de sfeer was als vanouds prima en na het opruimen konden Sandra en Betty om 18.00 uur als laatsten ‘het licht uitdoen’.

    De opbrengst was € 1.152,50: met slechts 20 paren een heel mooi resultaat!