Bloemen / Meet & Greet

vrijdag 28 april 2023 vanaf 14.00 uur

Bestellijst

  Beste clubleden, familie, relaties,

  Graag nodigen we jullie van harte uit om (weer) mee te doen aan onze jaarlijkse Bloemenactie. De hoge stookkosten werkten voor tuinders ontmoedigend. Het kweken is veelal beperkter en later gestart. We zijn blij dat we wederom een mooi assortiment kunnen aanbieden. De bestelperiode is noodgedwongen verkort, dus maak liefst direct je bestelling in orde. Stuur je bestelling uiterlijk DINSDAG
  11 april naar Agnes, agnesvanham@kpnplanet.nl of (dit Lustrumjaar) naar lustrum@voila123.nl. Betaling graag direct na de uitgifte. Je bestelling staat gereed op VRIJDAG 28 april vanaf 14.00 uur.
  Vanwege ons Lustrum maken we van de uitgifte op vrijdag 28 april bij Agnes op het terrein een heuse Meet & Greet, een spektakel van 14.00 uur tot 17.00 uur, met naast het ophalen van de bestelling losse verkoop van een bijzonder aanbod van kruidenplanten, boeketten, oud-Hollandse kuipplanten, mest, boeken en andere Lustrumartikelen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.
  De opbrengst van onze actie komt naast onze langlopende projecten Trees4Life (ons bomenproject), Soroptimaatjes met VanHulley en Orange the World dit jaar vanwege ons 75-jarige bestaan ten goede aan de Lustrumdoelen: het familieproject van de Stichting De Vrolijkheid in de AZC’s in Delfzijl en Ter Apel en Lutje-Geluk in Groningen.
  Deel deze informatie in je vriendenkring, we zijn heel blij met jullie support en bestellingen!
  Namens Project- en Lustrumcommissie van Soroptimistclub
  Groningen-Oost,
  Agnes & Och
  NB De bestellingen voor de mooie rulle, organische mest (in
  containers van 10 liter à €10) kunnen het hele jaar gedaan worden én op 28 april ook worden meegenomen!