Matchday: het is begonnen!

04-12-2021

Matchday: het is begonnen!

    Elf witte leeuwen, voor een keer in het oranje in de wedstrijd tegen VVV Venlo. Daarmee zegt Telstar 1963 NV wellicht een startschot voor NEE tegen geweld tegen vrouwen en ondersteunt de internationale campagne OrangetheWorld.

    Iederéén kan helpen om geweld tegen vrouwen te stoppen. Word net als Telstar 1963 NV #medestander, een actie van UN Wonen in samenwerking met Zonta Nederland, Soroptimist International en hier in de regio VVAO.

    Pieter de Waard, directeur Telstar over de bijdrage van zijn club aan OtW – Hoe ziet hij de ideale actie? “De nationale teams spelen in het oranje, dus je zou naar de KNVB moeten, dan heb je de perfect match. Ook NOC*NSF zou het kunnen adopteren. Je moet het structureel onder de aandacht brengen zodat het beklijft. Koppel Orange the World aan waar het al oranje is. Zo krijg je de kracht van de her- haling. Onverschrokken en Betrokken zijn, zo zet je iets in gang in een conservatieve wereld.”

    Ga naar https://www.orangetheworld.nl/de-medestander-pledge/ en kijk wat jij kunt doen.

    #telstar #medestander #NEEtegengeweldtegenvrouwen #StopGeweldTegenVrouwen #OrangetheWorldNL #orangetheworld #zontasaysno #zontakennemerlandzuid #zontanederland #soroptimistHaarlemKennemerland #VVAOhaarlem #unwomennederland