Telstar voetbalwedstrijd in actie voor Orange the World

Telstar voetbalwedstrijd in actie voor Orange the World

3 December om half 5 speelt SC Telstar (Keukenkampioendivisie) als eerste profclub in Nederland een wedstrijd in oranje tenues speciaal om aandacht te vragen voor Orange the World & het voorkomen van geweld tegen vrouwen. Het gaat om een wedstrijd tegen VVV Venlo. Telstar is een betaald voetbalorganisatie die actief maatschappelijke organisaties steunt. Nu dus Orange the World, eerder al speelden ze in regenboogtenue om aandacht te vragen voor de acceptatie van LGBTI’ers in Nederland. Telstar zal de 4de december ook een officieel statement maken in de pers (ESPN, regionale en landelijke dagbladen) om uit te leggen waarom ze in oranje spelen en waarom ze Orange the World steunen.

De club heeft 200 kaarten ter beschikking gesteld op de VIP-tribune die tegen een gereduceerd tarief van 30 euro (normale prijs: 63 euro) gekocht kunnen worden. De kaarten geven recht op een plek op de VIP-tribune en toegang tot de sponsorruimte en zijn inclusief thee, koffie en bitterballen. Van die 30 euro wordt 10 euro beschikbaar gesteld aan Orange the World (Noord-Holland Zuid). Er zijn ook ‘gewone’ kaarten te koop die toegang geven tot de oost-tribune voor 13 euro per kaartje.

VIP-kaarten zijn nu al te bestellen via de mail: orangetheworld.nhz@gmail.com Daar kun je opgeven hoeveel kaarten je wilt kopen. Je ontvangt dan op een later moment een betaalverzoek voor het afnemen van de kaarten. ‘Gewone’ kaarten kunnen worden gekocht via de website van Telstar: https://sctelstar.nl/ De tenues van de spelers zijn na de wedstrijd (gewassen) te koop, evenals replica’s van de tenues.