Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub ’s Gravenhage

Onze facebook paginaOnze projectenOns nieuws

’s Gravenhage

Club ‘s-Gravenhage mag dan de oudste Nederlandse club zijn, we blijven jong van hart. Onze club telt +/- 45 leden die in leeftijd variëren tussen de 25 en 90 jaar.

Club ’s-Gravenhage steunt afwisselend lokale, nationale en internationale projecten. In dat kader organiseren we – soms in samenwerking met andere partijen – kleinschalige of wat grotere evenementen. Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

De ± 45 leden van onze club zijn allen door werk of wonen verbonden aan de stad Den Haag. 

Ons profiel

Club ’s Gravenhage is opgericht op 27 november 1927, als allereerste club van de Unie van Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao. Het charter is uitgereikt door dr. Suzanne Noël, Frankrijk. De friendshiplinks zijn met de Soroptimistclubs van Århus (SI/E), Brussel-Sablon (SI/E), Florence (SI/E), Greater London (SI/GBI) en St. Helena (SI/A). De ± 45 leden van onze club zijn allen door werk of wonen verbonden aan de stad Den Haag. Een breed scala van beroepen, geeft de mogelijkheid om vanuit verschillende werkkringen ideeën uit te wisselen en werkervaring te delen. Er is een maandelijkse bijeenkomst rond de tiende van de maand in het Marriott Hotel, Den Haag. Na borrel en diner volgt de vergadering die bestaat uit een kort huishoudelijk deel en een inhoudelijke deel, waarbij één van de leden of een gastspreker een lezing houdt. Naast deze bijeenkomsten in het Marriott Hotel komen we ook op andere locaties samen zoals Brasserie Berlage, een school of een strandtent. De zomerbijeenkomst is bij een van de leden thuis of op haar werk.