Stichting Babyspullen

  • Club Basistemplate

Alkmaar e.o.

Stichting BabyspullenOmdat elk kind recht heeft op een goede start!

De stichting Babyspullen helpt jonge ouders om hun kind een zo goed mogelijke start te geven! Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. Dit doel wordt primair gerealiseerd door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland. Jonge ouders in financiële moeilijkheden, zonder groot netwerk krijgen voor de geboorte van hun kind een pakket met de belangrijkste benodigdheden voor een baby, een paar maanden na de geboorte worden zij nogmaals bijgestaan met een pakket.

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.