Agenda

SYMPOSIUM


Op 20 april 2023 tussen 16.00 en 18.00 uur op de Windesheim Hogeschool te Almere organiseren we een symposium onder de werktitel:

“Over alcohol en grenzen: de school een zorg?” Programma en verdere informatie volgt.

ORANGE THE WORLD

Jaarlijks organiseren we van 25 november tot en met 10 december in heel Nederland allerlei activiteiten in het kader van Orange the World, ook in Almere. Stop geweld tegen vrouwen en meisjes!

Gebouwen worden oranje aangelicht om aandacht te vragen voor Orange the World. Zo ook het gemeentehuis van Almere, waar in 2022 de landelijke kick-off van de campagne was.

MEIDEN MET PIT

In 2023 gaan we Meiden met Pit weer steunen zodat zij een weerbaarheidstraining bij kickboksschool la Taurina kunnen volgen. Kijk hier voor onze eerdere ondersteuning aan dit project.

We bestaan dit jaar 25 jaar!

Op 6 september 2022 bestond Soroptimistclub Almere 25 jaar! We zetten ons al 25 jaar in om de positie van meisjes en vrouwen te verbeteren. In Almere, in Nederland en elders in de wereld. We zijn trots op de projecten die we in de afgelopen jaren hebben gesteund. Sinds onze oprichting hebben we al bijna € 200.000,- kunnen doneren aan goede doelen. Meer informatie over onze projecten kunt u hier vinden. Dit overzicht wordt in de toekomst verder uitgebreid met projecten die wij in het verleden hebben gesteund.

Vanwege ons jubileum gaan we een boom planten bij een Almeerse school die dit jaar ook 25 jaar bestaat. Dit in het kader van het project 100xTrees4Life. Meer informatie volgt.