Agenda

Orange the World 2023

Op zaterdag 25 november 2023 is weer de wereldwijde campagne Orange the World gestart, om geweld tegen vrouwen en meisjes te stoppen. Soroptimistclub Almere werkt hierbij nauw samen met de gemeente Almere, want Almere is de landelijke ‘hoofdstad’ wat betreft huiselijk geweld (bron: Almere Deze Week van 3 oktober 2023). Informatie over het programma vindt u onder de oranje knop op onze homepage.

Inspirada 2024


Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert Soroptimistclub Almere in samenwerking met Soroptimistclub Flevoland de landelijke zomerbijeenkomst Inspirada. Op avontuur naar het nieuwe land!

Scheep je in voor de Marker Wadden

Breng een bezoek aan de Oostvaardersplassen

Of bezoek het interactieve museum Batavialand: Museum Flevoland en de Bataviawerf. Meer informatie over het programma en aanmelding volgt.

MEIDEN MET PIT !

Vanaf 2023 steunen we Meiden met Pit! zodat zij een weerbaarheidstraining bij kickboksschool La Taurina kunnen volgen. Dit jaar hebben we weer prachtige pioenrozen verkocht om dit mooie project te steunen met een bijdrage.

We bestaan al ruim 26 jaar!

Op 6 september 2022 bestond Soroptimistclub Almere 25 jaar! We zetten ons al meer dan 25 jaar in om de positie van meisjes en vrouwen te verbeteren. In Almere, in Nederland en elders in de wereld. We zijn trots op de projecten die we in de afgelopen jaren hebben gesteund. Sinds onze oprichting hebben we al bijna € 200.000,- kunnen doneren aan goede doelen.

Vanwege ons jubileum hebben we een mooie walnotenboom geplant bij Almeerse basisschool De Omnibus, die dit jaar ook 25 jaar bestaat. Dit in het kader van het project 100xTrees4Life.