Oranjehuis Almere

  • Club Almere
  • Club Lokale projecten

Almere

Oranjehuis Almere

 Opbrengst € 30.000,- voor het Oranjehuis in Almere

Het is zover! Almere heeft een eigen versie van het best gespeelde bordspel ter wereld. Initiatiefnemers van Soroptimist Club Almere hebben samen met verschillende partners de ontwikkeling van het spel gerealiseerd. De Rabobank heeft het geld gesponsord en daarnaast was het spel er niet geweest zonder onze partners: Almere City Marketing, Mariola, Weerwerk Uitzendbureau, Almere Rondvaarten, Economic Board Almere, Flevo Makelaars, Winkeliersvereniging Doemere en Buitenmere, Newday Offices, Voiceworks, Le Baron, Madame Jeanette, KAF, Flevoziekenhuis, de Kinderkliniek, Zorggroep Almere, Yanmar Europe. Challenge Almere Amsterdam, Cablepark View, de OVSA, Stad & Natuur, GGZ Centraal Fornhese, Bijzonder Jij, Courtesie, KDV De Elsen, Okkerse & Schop en de Plus supermarkten. Op dinsdag 15 oktober is het eerste exemplaar aan de Burgemeester Franc Weerwind overhandigd. De spellen zijn in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Het spel is ontwikkeld door Soroptimist Club Almere in samenwerking met Identity Games. Vanaf zondag 13 oktober vindt er bij de twee PLUS supermarkten in Almere een spaaractie plaats. De opbrengst van het spel ad € 30.000 komt ten goede aan het educatiefonds voor het Oranjehuis te Almere (een opvang voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in de thuissituatie). Cliënten van het Oranjehuis kunnen een beroep doen op het educatiefonds zodat zij in staat zijn een opleiding te volgen en daarmee hun positie op de arbeidsmarkt te vergroten.

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.