Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Amersfoort

Ons profielOnze projectenOns nieuws

Soroptimistclub Amersfoort

Het charter van Club Amersfoort is uitgereikt op 17 april 1948 door Madame Garot, kinderarts, uit Antwerpen. De leden wonen bijna allemaal in Amersfoort; een enkele in Leusden, Soest en Driebergen. De club telt momenteel 29 leden. Wij komen bij elkaar op de 2e woensdag van de maand.

Nieuws en acties

Lustrumbijeenkomst 15 april 2023

Soroptimistenclub Amersfoort bestaat dit jaar 75 jaar en dat willen we graag vieren!

Op 15 april 2023 in De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Programma

13.30 -14.30 uur: ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in de Schutterzaal | 14.30 uur: lezing door Els Kloek * | 16.00 – 18.00 uur: borrel.

* Historica en schrijfster van het boek “1001 vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis”. Na de lezing zal Els Kloek haar boek signeren en verkopen.

Lustrumwijnactie: draagt jij bij aan ons goede doel?

Tijdens de borrel is er volop ruimte om na te praten en ons lustrum te vieren. En je kunt een bijdrage geven voor ons goede doel. Je kunt wijn kiezen uit onze selectie voor de lustrumwijnactie (volg de link voor een overzicht van alle wijnen die te koop zijn) of uit de diensten van onze leden (denk aan uitstapjes, quiche, taart etc.).

Wijn bestellen? Stuur een mail naar: amersfoort@soroptimist.nl

In 2023 brengen wij geld bijeen voor Stichting Leergeld Amersfoort (volg de link voor meer informatie).

Aanmelden voor het lustrum?

Vier deze mijlpaal met ons! Stuur een mail naar: amersfoort@soroptimist.nl en meldt u aan!

Ons profiel

Onze Friendshiplinks zijn S.I. Duisburg-Mühlheim, Duitsland (nextdoor Club); S.I. Frederiksborg-Gentofte, Denemarken en S.I. Martinez, Californië. Met Club Duisburg-Mülheim zijn geregeld contacten en bezoeken over en weer. Via deze club ontstond ook een bijzondere band met de Club in Potsdam. Met Club Frederiksborg gebeurt dat incidenteel. De Club in Martinez werd lang geleden eens bezocht.