Nieuws

2023 | Lustrumbijeenkomst 15 april | De Observant Amersfoort

APRIL 2023 | Soroptimistenclub Amersfoort bestaat dit jaar 75 jaar en dat willen we graag vieren!

Je bent van harte welkom op 15 april 2023 in De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort. De ontvangst is vanaf 13.30 uur (met koffie/thee en iets lekkers in de Schutterszaal). Om 14.30 uur zal Els Kloek- Historica en schrijfster van het boek “1001 vrouwen uit de Nederlands geschiedenis” een lezing geven.

Tussen 16.00-18.00 uur sluiten we de middag af met een borrel met gelegenheid om na te praten en ons lustrum te vieren. En er is dan de gelegenheid tot het geven van een bijdrage voor ons goede doel: Stichting Leergeld.

Lustrumwijnactie: draagt u bij aan ons goede doel?

Je kunt wijn kiezen uit bij onze lustrumwijnactie of uit de diensten van onze leden (denk aan uitstapjes, quice, taart etc.). Kijk hier voor meer informatie.

2022 | Back to school actie Syrië

Datum | Club Amersfoort heeft een mooie bijdrage geleverd aan de ‘Back to School’ actie van Unicef met de verkoop van de lampions ontworpen door Ulrike van Schagen.

2022 | Zomeractie club Amersfoort bij de voedselbank

Datum | De Soroptimistenclub Amersfoort heeft zich ingezet voor de voedselbank Amersfoort.

De Soroptimistenclub Amersfoort heeft een aantal activiteiten georganiseerd ten bate van de voedselbank Amersfoort. En voor 50 brugklassers een sporttasje met o.a. kaftpapier, schriften, notitieblokken, rekenmachines, pennen, multomappen etc. samengesteld. Vrienden en bekenden van de Sorren boden spontaan giften aan. De sporttasjes zijn door twee sponsoren ter beschikking gesteld.

Dinsdagmiddag 12 augustus was het zover. De kinderen stonden vol spanning in de rij. Voor zowel de jongens als de meiden was er genoeg keus om iets naar hun eigen smaak te vinden. ‘’Dit is het tweede jaar dat wij deze doelgroep ondersteunen. Het zou prachtig zijn als dit initiatief de komende jaren wordt voortgezet’’, aldus Cieka Galenkamp, coördinator van de voedselbank.