Benefietconcert Dieuwke Aalbers voor Stichting Samen Sterk Vrouwen West

Internationaal gelauwerd sopraan Dieuwke Aalbers

BENEFIETCONCERT DIEUWKE AALBERS

voor Samen Sterk Vrouwen West

Zondag 16 oktober, 14.30u – 15.30u

in de Uylenburger Synagoge te Amsterdam

Dieuwke  Aalbers, gevierd sopraan,  is lid van Soroptimistenclub Amsterdam Amstel. Nu de theaters en concertzalen weer open zijn, zal Dieuwke een benefietconcert geven ten behoeve van het Amsterdamse project dat haar soroptimistenclub steunt: stichting Samen Sterk Vrouwen West. Deze stichting voor en door vrouwen helpt kwetsbare vrouwen om volwaardig mee te doen aan de Amsterdamse en Nederlandse samenleving.

Het wordt een bijzonder gevarieerd concert, dat Dieuwke Aalbers met pianist Richard Hengeveld zal verzorgen, met stukken van o.a.  Vivaldi  –  Schubert  –   Rossini  –  Rimsky – Korsakoff  –  Satie.

Het concert vindt plaats in de Uylenburger Synagoge, Nieuwe Uilenburgerstraat 91 in Amsterdam, een schitterend rijksmonument uit 1766, gelegen in de voormalige Joodse buurt in het centrum van Amsterdam.  Toegang is € 20 euro, bij voorkeur vooraf te voldoen (zie hierna), maar kan ook ter plaatse (contant of pin). Daarmee wordt het goede doel gesteund. Na afloop is er een borrel met hapjes.  Wees van harte welkom, er is plaats genoeg!

Aanmelden

Graag vernemen wij vooraf uw komst, zodat wij daar met de catering rekening mee kunnen houden.  U kunt zich aanmelden bij Marianne Bogers, bestuurslid van Soroptimisten Amsterdam-Amstel,  maribogers@gmail.com  of door storting van € 20,00 op rekening NL 35 INGB 0002 2103 11 ten name van Soroptimistenclub Amsterdam Amstel, onder vermelding van ‘concert’.