Moederdag High Tea

Uw Moederdag High Tea (exclusief servies)

Moederdag High Tea

Verras uw echtgenote, partner, (schoon)moeder, vriendin(nen), uw buurvrouw op Moederdag met deze overheerlijke Moederdag High Tea  bezorgd door Soroptimistclub Assen op zaterdag 7 mei.

  De High Tea bestaat uit heerlijke lekkernijen zoals scones, clotted cream, huisgemaakte jam, muffins, cantuccini, praline, bonbon, macaron, fudge en natuurlijk thee.

  Doet u mee?  U kunt niet meer bestellen voor dit jaar!

  Met persoonlijke groet wordt de High Tea door ons op zaterdag 7 mei bezorgd tussen 15:00 en 17:00. Wij bezorgen in Assen, Loon, Balloo, Rolde, Smilde, Bovensmilde, Hooghalen, Westerbork, Vries en Norg.

  De kosten voor deze High Tea bedragen 12,95 euro, inclusief handling en bezorging.

  De OPBRENGST komt geheel ten goede aan 100xTrees4Life, een bomenproject in het zuiden van Mali om vrouwen te helpen bomen te planten, te onderhouden, voedsel te verbouwen en een inkomen te verwerven. Malinese vrouwen die meedoen werken aan een beter bestaan en een leefbaarder omgeving. Dit heeft niet alleen voordelen voor de vrouwen, maar ook hun gezinnen profiteren ervan. Vrouwen krijgen perspectief op een betere toekomst.  Bovendien draagt dit bij aan een van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties: het betrekken van vrouwen bij duurzame ontwikkelingen en bij tegengaan van de gevolgen van klimaatverandering

  U kunt bestellen en met iDEAL betalen in de webshop van Soroptimistclub Assen.
  U kunt tot t/m donderdag 5 mei bestellen, zolang de voorraad strekt.

  Voor vragen kunt u contact opnemen, bij voorkeur per email: SoroptimistclubAssenAktie@gmail.com of per telefoon 06-57838101

  Geen High Tea, maar toch willen bijdragen aan het goede doel? Donaties zijn zeer welkom op NL10INGB 0008 0513 25 t.n.v. Soroptimistclub Assen onder vermelding van ‘Donatie Moederdag High Tea’.