Miinjeni Woman Group Tanzania

  • Club Batenburg Maas en Waal

Batenburg ‘Maas en Waal’

Miinjeni Woman Group Tanzania

 Armoede bestrijden

Miinjeni Women Organization is is een non-profit organisatie in Moshi, Tanzania. Hun doel is om armoede te bestrijden in de gebieden van Uru Shimbwe and Uru East. Het is in 2005 opgericht door Romana Olomi en een aantal Tanzanianen en wordt gerund door locale vrijwilligers. Ze hebben diverse projecten die er allen op gericht zijn om de gemeenschap kennis en vaardigheden te geven teneinde de economische positie te verbeteren. Voor meer informatie zie Miinjeni Woman Organisatie.

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.