NONA Foundation

  • Club Batenburg Maas en Waal

Batenburg ‘Maas en Waal’

Nona FoundationNona Foundation

NONA Foundation is een kleine onafhankelijk non-profit organisatie van vrijwilligers die zich hoofdzakelijk inzet voor meisjes die slachtoffer zijn van seksueel geweld en mensenhandel in Sri Lanka. De stichting is opgericht in 2005 en heeft inmiddels meerdere projecten lopen zodat meisjes in Sri Lanka een kansrijk en betekenisvol leven kunnen leiden. Tevens is er een team in Sri Lanka – NONA Lanka – dat permanent toezicht houdt op de projecten zodat kernwaarden als betrouwbaarheid, integriteit, professionaliteit en transparantie volledig gegarandeerd worden. Meer informatie op NONA Foundation.

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.