Radboud Oncologie Fonds

  • Club Batenburg Maas en Waal

Batenburg “Maas en Waal”

Radboud Oncologie FondsOnderzoek naar en voorlichting voor vrouwen met kanker en een kinderwens

Op 4 februari 2020 overhandigde onze club een cheque van € 2.900 aan Rosella Hermens, associate professor van de afdeling IQ Healthcare en Michelle van den Berg, arts-onderzoeker van de afdeling Verloskunde en Gynaecologie beiden van het Radboudumc te Nijmegen. Zij gaan het geld gebruiken voor hun project ‘jonge vrouwen met kanker en een kinderwens’ wat er naar streeft deze jonge vrouwen met kanker beter te informeren waardoor ze kunnen meebeslissen over hun toekomstige vruchtbaarheid en ze zich later minder zorgen hoeven te maken over hun (on)vruchtbaarheid. Het geld werd opgehaald met de Emiliakroegenbridge te Wijchen in november 2019.

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.