Sundar India

  • Club Batenburg Maas en Waal

Batenburg ‘Maas en Waal’

Sundar India

 Rondreis met privéchauffeur

Sundar India is een initiatief van Patries en Naomi Hartog, twee Nederlandse zussen, en een Indiase chauffeur Manoj Yadav. In 2012 hebben Patricia en Naomi voor de eerste keer een rondreis gemaakt door Rajasthan met zijn broer Vinod. Door het verblijf bij Vinod thuis, en de kennismaking met zijn vrouw Jyotti en dochtertje Sakshi, heeft deze reis een onvergetelijke indruk op de zussen gemaakt. Helaas is Vinod in 2013 overleden. Vanaf dat moment proberen de zussen de familie van Yadav zoveel mogelijk te helpen om hen een betere toekomst te kunnen geven. Voor meer informatie, zie Sundar India.

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.