Friendshiplink met club Münsterland-West

Friendshiplink met club Münsterland-West

Sinds zaterdag 22 augustus is de Friendshiplink met club Münsterland-West officieel! Het feest met alle dames van beide clubs moet door corona helaas worden uitgesteld tot volgend jaar. Maar Barbara, Gerti en Birgit hebben een afvaardiging van onze club uitgenodigd om coronaproof bij Gerti in de tuin de handtekeningen te zetten en dit jaar toch een beetje feest te vieren. Anita en Marjanne zijn samen naar Legden gegaan.

Bekijk hier een Impressie van de friendshiplink.

Op bezoek bij Münsterland-West

We werden allerhartelijkst ontvangen. Anita had een mooie speech met de zonnebloem als thema en Barbara vertelde over de lange weg die club Münsterland-West had afgelegd om een vriendschapsband met een buitenlandse club in de buurt te kunnen sluiten. Totdat Barbara Anita leerde kennen, daarna is de Friendshiplink snel tot stand gekomen. Na de speeches en de handtekeningen hebben we heerlijk gegeten. Het eten was verzorgd door Andrea, een van de Sorren van club Münsterland-West, die een eigen kookstudio heeft. We hebben de hele avond heerlijk buiten gezeten, gesproken over soroptimisme, eventuele cultuurverschillen, corona èn over koetjes en kalfjes en zijn na een heerlijke avond weer naar huis vertrokken.

We hopen dat onze beide clubs elkaar in de toekomst weer “gewoon” kunnen ontmoeten en willen bekijken of/hoe we in de toekomst samen kunnen werken bij een van de projecten.