Benefiet Lunchconcert

Het zigeunerorkest Csirke Banda bestaat uit zes vrouwen die allen aan de landbouwuniversiteit gestudeerd hebben en voor hun plezier muziek maken, voornamelijk uit de Balkan. de bezetting bestaat uit een cymbaal, een contrabas, eerste en tweede viool, altviool en piano of trekzak

In het kader van het 100-jarig bestaan van de Soroptimisten organiseert de Delftse Soroptimist club een

Benefiet Lunchconcert

Op 2de Pinksterdag

Maandag 6 juni 12.00 – 14.00 uur

TU Delft Hortus Botanicus

Poortlandplein 6, 2628 BM Delft (parkeren vrij)

 

M.m.v. het Zigeunerorkest Csirke Banda

Prijs: € 22,50 voor de lunch inclusief 2 consumpties

Opgeven via: voor opgeven lunch concert soroptimisten https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSea3lv7Szgi1RMc1z_Qj_TrldFUFtmTEZQp01tAJZEMKd1Qeg/viewform?

 

De opbrengst gaat naar het project Trees4Life waarvoor in Mali bomen zullen worden geplant. En wat kan een mooiere plek zijn voor dit benefietconcert voor Trees4Life dan de TU Hortus?

 

     Mali is geen gemakkelijke plaats om een vrouw te zijn. Er is vaak weinig voedsel voor hun kinderen en weinig mogelijkheden om geld te verdienen. De meeste vrouwen zijn afhankelijk van het land om te overleven. De toenemende droogte en ontbossing maakt het allemaal nog moeilijker. Trees4Life wil 1.000 vrouwen in Mali helpen om bomen te planten en te onderhouden, voedsel te verbouwen en een inkomen te verwerven. De vrouwen krijgen training in belangrijke bedrijfsactiviteiten en apparatuur om de verwerking van boomproducten efficiënter te maken. Vrouwen krijgen perspectief op een betere toekomst en Mali wordt leefbaarder. Bovendien werken we mee aan een van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties: het betrekken van vrouwen bij duurzame ontwikkelingen en bij tegengaan van de gevolgen van klimaatverandering.

    Voor meer informatie: https://www.soroptimist.nl/projects-local/100xtrees4life/