Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Delft

Ons profielOnze projectenOns nieuws

Soroptimistclub Delft

Een warm welkom bij de Soroptimistclub Delft! In vogelvlucht maak je kennis met ons: een actieve en ambitieuze club. Dat zie je terug in ons projectenwerk. We onderscheiden 2 soorten projecten:

We zetten ons ook in 2020-2021 in voor ‘Positieverbetering van vrouwen en meisjes’.

Ondanks de verschillen in levensritme en levensfase versterken we elkaar in een enthousiaste en dynamische club.

Ons profiel

Soroptimistclub Delft is op 26 januari 1952 opgericht als 23e club van Nederland. We zijn met ongeveer 45 leden, afkomstig uit Delft en directe omgeving. Ondanks de verschillen in levensritme en levensfase versterken we elkaar in een enthousiaste en dynamische club.

Soroptimistclub Delft heeft verschillende commissies waaronder een programma-, project- en kiescommissie. Alle clubleden maken deel uit van een commissie want samen organiseren doet nieuwe vriendschappen ontluiken. Elke tweede dinsdag van de maand komen we bij elkaar met een interessante invulling van de avond. Tussentijds organiseren we activiteiten in allerlei vorm om de clubband te versterken.

We onderhouden Friendshiplinks met enkele Soroptimistclubs: in België met Scaldilys Gent, in Denemarken met Vejle, in Oekraïne met Dnepropetrovsk, en in Duitsland met Glückstadt.

Bestuur 2021-2022

  • President: Simone Stadhouders-Keet
  • Vice-president: Sabine Schläfereit
  • Secretaris: Jeanette Kool-Hoogendoorn
  • Secretaris Convo: Wendela Kupers
  • Penningmeester: Tine Abbinga-Hessel