Het structurele Klavervrouwproject

  • Club Delft

Klavervrouwen

Het structurele Klavervrouwenproject

 Het Klavervrouwproject

Onze clubleden vragen vrouwen uit hun vriendenkring, familie of werkomgeving om op een vaste basis een financiële bijdrage te leveren aan de klavervrouwprojecten. Hiermee ondersteunen we doorgaans vier initiatieven (twee in Nederland en twee internationaal) voor verbetering van het leven van vrouwen en kinderen. Dit vanuit de gedachte dat we samen sterker staan en vanuit het idee dat vele handen licht werk maken. Klavervrouwen zijn vriendinnen van de Soroptimistclub Delft. Heb je vragen en/of wil je een theedoek kopen neem contact op via klavervrouwdelft@gmail.nl.

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.