Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Den Helder – de Razende Bol

Ons profielOnze projectenOns nieuws

Soroptimistclub Den Helder – de Razende Bol

Onze club telt 24 actieve leden. We komen maandelijks bij elkaar om elkaar op de hoogte te stellen van de werkzaamheden binnen de commissies. Het thema voor 2021-2022 is “Innerlijke en uiterlijke presentatie” Onze fundraising doen we tijdens een aantal vaste evenementen. Ook brengen wij jaarlijks kerstcadeaus bij de bewoners van het Blijf van mijn Lijf huis. Ideeën voor nieuwe projecten worden uitgewerkt.

Interservice
In Den Helder is een hele hechte samenwerking tussen de serviceclubs.

Onze fundraising doen we tijdens een aantal vaste evenementen. Ook brengen wij jaarlijks kerstcadeaus bij de bewoners van het Blijf van mijn Lijf huis.

Ons profiel

Club Den Helder Razende Bol is geïnaugureerd in 1993. Onze club telt op het ogenblik 24 leden. Allemaal actieve leden, want ieder maakt deel uit van een van de veertien commissies van onze club. Maandelijks doet een commissielid verslag over waar aan is gewerkt. We komen iedere eerste dinsdag van de maand bij elkaar.

Eenmaal per jaar hebben we een bijeenkomst met de clubs Wieringerland en de Roos van Schagen.

Onze friendshiplink, een vriendschappelijk internationaal contact, onderhouden we met club Meppen in Duitsland, waar we jaarlijks een uitwisseling mee hebben.

Bestuur
President: Monique Bruin
Vice president: Karin van der Wal
Secretaris: Monique Hulzebos
2e secretaris: Anja Slot
Penningmeester: Joyce Bettink