Home

Van harte welkom bij Soroptimistclub Den Helder – de Razende Bol

Ons profielOnze projectenOns nieuws

Soroptimistclub Den Helder – de Razende Bol

Onze club telt 25 actieve leden. Het thema voor 2022-2023 is “anders” . We komen maandelijks bij elkaar waarbij iedere avond een andere invulling heeft. Dit zijn bijvoorbeeld diverse lezingen, een bezoek op locatie of een demonstratie. Daarnaast bespreken we elke maand de ontwikkelingen binnen de diverse commissies. Om geld te verzamelen voor lokale goede doelen, zijn er gedurende het jaar diverse evenementen. Een jaarlijks terugkerend project is onder andere het verzorgen van kerstcadeaus bij de bewoners van het Blijf van mijn Lijf huis. Ideeën voor nieuwe projecten worden continue uitgewerkt.

Interservice
Onze club maakt ook deel uit van de Interservice. Een hechte samenwerking tussen de diverse serviceclubs in Den Helder, welke ook gezamenlijk diverse projecten organiseren.

Onze fundraising doen we tijdens een aantal vaste evenementen. Ook brengen wij jaarlijks kerstcadeaus bij de bewoners van het Blijf van mijn Lijf huis.

Ons profiel

Club Den Helder Razende Bol is geïnaugureerd in 1993. Onze club telt op het ogenblik 25 leden. Allemaal actieve leden, want ieder maakt deel uit van een van de veertien commissies van onze club. Maandelijks doet een commissielid verslag over waar aan is gewerkt. We komen iedere eerste dinsdag van de maand bij elkaar.

Eenmaal per jaar hebben we een bijeenkomst met de clubs Wieringerland en de Roos van Schagen.

Onze friendshiplink, een vriendschappelijk internationaal contact, onderhouden we met club Meppen in Duitsland, waar we jaarlijks een uitwisseling mee hebben.

Bestuur
President: Karin van der Wal
Vice president: Marjan Reus
Secretaris: Anja Slot
2e secretaris: Monique Slot
Penningmeester: Joyce Bettink