Girls not brides 2018-2019

  • Club Doetinchem-IJsseloever

Doetinchem-IJsseloever

Girls not bridesGirls not brides

Girls not brides: Versterken van positie van vrouwen en meisjes door tegengaan van kindhuwelijken Club Doetinchem-IJsseloever steunt in 2018 meisjes en vrouwen in Nepal en Ghana via Girls not brides. Girls not brides is een samenwerkingsorganisatie van meer dan 100 organisaties, met als doel bescherming van meisjes tegen kind-huwelijken. Door het mogelijk maken van onderwijs krijgen meisjes en vrouwen een sterkere positie in de samenleving. Zie ook www.girlsnotbrides.org.

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.