Stem op een Vrouw

Stem op een Vrouw  Op 8 februari organiseren wij in Cultura Ede een bijeenkomst “Stem op een Vrouw” in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen die dit jaar op woensdag 16 maart gehouden worden. Onze oproep is dat ongeacht op welke partij je stemt, het goed is als je een stem uitbrengt op een vrouw. Zodat er meer vrouwen als vertegenwoordiger in de gemeenteraad gekozen worden en we een evenwichtiger samenstelling krijgen van de raad.

  Aanmelden
  Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je aanmelden via het mailadres
  Stemopeenvrouw@xs4all.nl
  Je krijgt dan zo snel mogelijk een bevestiging of er nog plek is.

  Wie zal er zijn?
  Een groot aantal partijen uit de Edese politiek heeft gehoor gegeven aan onze uitnodiging en zal met een vertegenwoordiging van verkiesbare vrouwen aanwezig zijn op deze avond. Zo is er een breed spectrum aan politieke stromingen aanwezig.

  Wat gaat er gebeuren?
  We gaan met elkaar in gesprek om deze vrouwen wat beter te leren kennen. Aan de hand van een paar thema’s gaan we in op zaken die de komende jaren spelen in de gemeente Ede. Met de informatie uit deze bijeenkomst ben je op 16 maart beter geïnformeerd om een stem uit te kunnen brengen op de vrouw van je keuze!

  Praktische informatie
  We vinden het heel fijn dat de bijeenkomst met de recente versoepelingen fysiek kan plaatsvinden. De avond wordt gehouden in Cultura, met een inloop vanaf 19.00 uur. We starten om 19.30 uur met het programma en dat is uiterlijk 21.30 uur afgelopen.

  Let op:
  – een coronatoegangsbewijs is nodig om toegang te krijgen tot Cultura
  – we houden 1,5 meter afstand
  – we werken met geplaceerde plekken
  – een mondkapje is verplicht totdat je op je plek zit.

  Wij kijken uit naar een inspirerende avond op 8 februari en hopen jullie daar allen te zien.