Cherity re-use 2024-2026

Club Goeree-Overflakkee steunt Cherity Re-Use

  • Club Goeree-Overflakkee

Voor 2024 en 2025 is ‘Cherity Re-use’ als project gekozen. ‘Cherity Re-use’ zet zich al meer dan tien jaar in voor mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Op en rond Goeree-Overflakkee leven meerdere huishoudens in armoede. Zij hebben onvoldoende geld om zichzelf en hun kinderen te kleden, eten te geven of te voorzien van de nodige nieuwe spullen.

‘Cherity Re-use’ helpt op een laagdrempelige manier met praktische hulp, zonder formulieren of voorwaarden, waardoor mensen weer hoop en vertrouwen krijgen. Met de initiatiefneemster van ‘Cherity Re-use’ wordt besproken op welke wijze onze club hen het beste kan ondersteunen.

Cherity Re-use.
Initiatiefnemer Cherron Oostendorp is 12 jaar geleden gestart met een initiatief waarbij spullen worden verzameld voor diegene die dit nodig heeft. Dit varieert van kleding tot witgoed maar ook ritjes naar de voedselbank voor mensen zonder vervoer. Dit wordt mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers en donateurs. Door de kleinschaligheid van de organisatie heeft Cherity Reuse er altijd voor kunnen zorgen dat de donaties altijd ten goede komen aan het doel wat ze nastreeft.

Lees hier meer informatie