Dag van de Rechten van de Mens 2021

25-10-2021

Viering van de Dag van de Rechten van de Mens 2021
‘Tula – Konmemorá, Reflektá i Selebrá’ (Tula – Herdenken, Bezinnen en Vieren)

  met de clubs Assen, Eemsmond, Groningen-West en De Veenkoloniën, georganiseerd door Soroptimistclub Groningen-Oost op vrijdag 10 december 2021. Locatie volgt.  Het is groot FEEST: het Soroptimisme viert haar 100e verjaardag en wij mogen elkaar weer in grotere groepen zien. Groningen-Oost viert daarom graag met jullie deze dag met een optreden van Izaline Calister, een Curaçaos-Nederlandse zangeres. Zij neemt ons mee aan de hand van filmfragmenten, dans, verhalen en bovenal fantastische muziek naar het Curaçao van vroeger en nu.
  Een concert waarin het leven van Tula, leider van de grootste slavenopstand, zijn erfenis, idealen en zijn betekenis voor het heden worden gevierd.
  Als je wilt kennismaken met haar muziek, klik hier.

  Programma
  18.00 uur ontvangst met welkomstdrankje aangeboden door het bestuur, en hapjes, verdere drankjes zijn voor eigen rekening
  19.00 uur optreden Izaline Calister met haar musici
  Teksten/muziek/lead vocals: Izaline Calister Piano gitaar/concept/film: Thijs Borsten Percussie: Vernon Chatlein Techniek: Rijk Jacobs Regie-adviezen: Leoni Jansen
  20.15 uur samen eten en nazit met koffie, thee en chocoladebrokken
  Kosten: € 45.- te storten op NL 49 TRIO 039 0456 942 t.n.v. Soroptimistclub Groningen-Oost
  Opgeven vóór maandag 22 november 2021 bij Lousje da Costa, louisedacosta@kpnmail.nl onder vermelding van dieetwensen. Opgave definitief na ontvangst betaling.

  SOR-madam
  Voor het project Stichting Aliansa Curacao, tegen vrouwen- en kindermishandeling zetten wij onze SOR-madam neer. Mocht u willen doneren, dan graag een envelop of cash geld meenemen.

  Denk aan vaccinatiebewijs of negatieve test.